Islak – Kuru Vakum Makinesi.
By-pass Motorlu, Çelik Gövdeli Tam profesyonel Temizlik Makinesi
IC335 ile; her türlü metal talaşı, karton parçası, talaş, küçük taşlar, kum yaprak, toz ve atık sular temizlenir. Fabrikalarda, üretim sahalarında ve endüstriyel alanlardaki mermer, marley, beton, halı ve plastik kaplı zeminlerde her türlü su, ince ve kaba tozlar kolaylıkla vakumlanır.
Güçlü Tasarım
By-pass motorludurlar. AISI 304 (1.kalite) paslanmaz çelik gövde. Darbelere karşı alt muhafaza (tekerlek çemberi) • Uzun süreli çalışmalarda kendinden soğutmalı Güçlü vakumu tamamlayan aparatlar
Geniş Aksesuarlı
Plastik kaplamalı alüminyum vakum borusu.
Dirsek kontrollü vakum ayarı.
(IC 335m ), (IC 640 2.5m) vakum hortumu.
Yer temizleme aparatı. Islak zemin aparatı. Kenar-köşe aparatı.
Mobilya fırçası. Döşeme aparatı.
Kağıt filtre. Köpük filtre (IC 335 ve IC 640)
Tekstil filtre. Yıldız filtre (IC 335 ve IC 640)
Şamandıra sistemi / Motor Koruma (IC 335 ve IC 640)
| Volt (V) |
220 |
|---|---|
| Islak Kuru Vakum |
Var |
| Max Motor Gücü |
1600W |
| Su Kaldırma Basıncı |
25.5kPA |
| Çalışma Mesafesi |
14m |
| Toplam Tank Kapasitesi |
30L |
| Aksesuar Çapı |
35 Ømm |
| Ses Seviyesi |
<65dB |
| Ağırlık |
9kg |
| Ebatlar |
42.5cm X 42.5cm X 60cm |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
IC640 ile; her türlü metal talaşı, karton parçası, talaş, küçük taşlar, kum yaprak, toz ve atık sular temizlenir. Fabrikalarda, üretim sahalarında ve endüstriyel alanlardaki mermer, marley, beton, halı ve plastik kaplı zeminlerde her türlü su, ince ve kaba tozlar kolaylıkla vakumlanır.
TASKI Swingo 350 E Kombine yer yıkama makinesi düşük yüksekliği ve geriye doğru katlanabilen kolu sayesinde, masa ve sehpa gibi zor engellerin altına rahatlıkla ulaşabilir.Silindir firça, hem kenarların hem de köşelerin mükemmel bir şekilde temizlenmesini sağlar. Taski swingo 350 e elektrikli yer yıkama makinası en uygun fiyatı için bize ulaşınız.
Mükemmel temizlik performansı
Erişimi zor noktalarda kolay temizlik
Kolay ve ergonomik kullanım
Kolay depolama
1140 m2 teorik/350 m2 pratik temizleme performansı
Halı yıkama özellikli temizlik makinası 1400 watt gücünde emiş motorları ile halının kirini söker alır. Deterjanlı suyu pompası sayesinde halının kirli yüzeyine püskürtür. Koltuk yüzeylerini yıkama için özel koltuk aksesuarı da mevcuttur.
Orta büyüklükteki alanlara uygun, elektrikli kombine yer yıkama makinesi
Mükemmel temizlik performansı
Güvenli ve ergonomik kullanım kolu
Üstün manevra yeteneği
Basit ve kolay bakım imkanı
2000 m² teorik/1250 m² pratik temizleme kapasitesi
Kompakt yapısı ile kullanım kolaylığı sağlayan BD 50/50 Bp (Akülü) Zemin Temizleme Makinesi, zorlu görevlerde kullanım esnekliği ve kolaylığıyla mükemmel performansı birleştirir.
IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı bir yan kanal türbini ile sürülmektedir. Motorun yapısı sayesinde, bu elektrikli süpürge sürekli kullanıma uygundur. Çalışma gerilimi: 400 V, 50 Hz. Çalışma şekline bağlı olarak, konteyner (kuru) parça no. 6.394-527.0 veya konteyner (ıslak) parça no. 6.394-529.0 ayrıca sipariş edilmelidir.
Küçük alanlar; marketler, ofisler, hastaneler, okullar ve mağazaların temizliğinde rahatça kullanılabilen kombine yer yıkama makinesidir.
Hızlı ve pratik bir temizleme sistemidir. Sinema, tiyatro vb alanlarda, dar koltuklar arasında etkili ve hızlı temizlik sağlar. 8 Parçalı geniş aksesuar takımı vardır.
Nilco S20 Uçaklar için Süpürge
Yer Yıkama Makinaları, Zemin Bakım ve Yıkama Makinaları.
Yüksek emiş gücü ve elektrik motorlu fırçayı bir araya getiriyor. 380 mm çalışma genişliği ile CV 38/2; özellikle otel, cami, butik, ofis, ev gibi halı kaplı alanlarda etkin temizlik sağlar.
Kompakt yapısı ile zorlu görevlerin üstesinden gelen BD 50/60 Ep (Elektrikli) Zemin Temizleme Makinesi, EASY (KOLAY) Operasyon paneli ile kolay kullanım imkanı sağlar.