Ekmek Atıklar İçin Sıfır Atık Kovası
İisrafın önlenmesini, kaynakların verimli kullanılmasını, oluşan atık miktarının azaltılmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme hedefidir.
Genişlik: 42 cm (Tek Kova)
Derinlik: 36 cm (Tek Kova)
Yükseklik: 60 cm (Tek Kova)
Litre: 50 Litre ( 1 adet kova )
Malzeme: Plastik
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Pil Atıkları için Çöp Kutusu.Ayrıca Sıfır atık kutularınıza uygun çöp poşetlerini firmamızdan temin edebilirsiniz.
Plastik Atık Ünitesi 3 Lü ve Plastik Geri Dönüşüm Setleri plastik atık üniteleri tıbbi atık kutuları İstediğiniz renklerde ve modelde 3-7 iş günü arasında üretilebilmektedir.
Mini karışık sıfır atık kovaları hakkında teknik bilgilere ve mini karışık atık kovası fiyatlarına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Procycle kağıt atık kutusu hakkında teknik bilgilere ve procycle plastik sıfır atık çöp kovası fiyatlarına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Kağıt sıfır atık kutusu hakkında bilgilere, kağıt atıklar için sıfır atık çöp kovası modellerine ve sıfır atık kağıt çöp kutusu fiyatlarına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Plastik Atıkları Kutusu 50L mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Yemek artıkları için sıfır atık çöp kovası modellerine ve sıfır atık plastik çöp kovası fiyatlarına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Plastik geri dönüşüm kovası ve plastik sıfır atık çöp kutuları hakkında bilgilere ve en ucuz fiyatı sıfır atık çöp kovası fiyatına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
70L Kağıt atık kutusu modelleri mağazamızdan fiyatlarına ulaşabilirsiniz.. Ayrıca Sıfır atık kutularınıza uygun çöp poşetlerini firmamızdan temin edebilirsiniz.
Plastik geri dönüşüm kovası ve plastik sıfır atık çöp kutuları hakkında bilgilere ve en ucuz fiyatı sıfır atık çöp kovası fiyatına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Procycle geri dönüşemeyen çöp atık kutusu hakkında teknik bilgilere ve procycle plastik sıfır atık çöp kovası fiyatlarına mağazamızdan ulaşabilirsiniz.
Geri Dönüşüm Nedir? İnsanoğlu tarafından tüketilen atıklardan, değerlendirilebilen atıklar çeşitli fiziksel veya kimyasal işlemlerle ikincil hammaddeye dönüştürülerek tekrar üretim sürecine dâhil edilmesine geri dönüşüm denir. İkinci bir tanım olarak ta geri dönüşüm terimini, kullanım dışı kalan geri dönüştürülebilir atık malzemelerin çeşitli geri dönüşüm yöntemleri ile hammadde olarak tekrar imalat süreçlerine kazandırılması olarak açıklayabiliriz.Geri dönüşebilen maddeler; cam, kağıt, alüminyum, plastik, piller, motor yağı, akümülatörler, beton, organik atıklar ve elektronik atıklardır.Geri Dönüşümün Yararları Nelerdir? Tükettiğimiz maddeleri yeniden dönüşüm halkası içine katabildiğimiz zaman öncelikle bunların tekrar ham madde olarak kullanılmasını sağlamış oluruz. Böylece insan nüfusunun artışı ile paralel olarak artan tüketimin doğal dengeyi bozması doğadan aldıklarımızı tekrar doğaya vererek azda olsa engellenmiş olur. Bununla birlikte yeniden dönüştürülebilen maddelerin tekrar ham madde olarak kullanılması büyük miktarda enerji tasarrufunu mümkün kılar. Bir örnek vermek gerekirse yeniden kazanılabilir alüminyumun kullanılması alüminyumun sıfırdan imal edilmesine oranla %35’e varan enerji tasarrufu sağlamaktadır.Çöpteki nesneleri ham madde olarak kullandığımız vakit çevre kirliliğinin her geçen gün artmasını da önleyebiliriz. Hurda kağıdı tekrar kağıt imalatında kullandığımızda hava kirliliğini %74-94, su kirliliğini %35, su kullanımını %45 azaltıyoruz. Çevremize-doğaya, ülke ekonomisine ve de kendimize olan sorumluluğumuzdan dolayı günümüzde hepimizin yeniden dönüşüm projesi içinde yer alması gerekmektedir.