ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
Özel formülü ile makine içinde kireç birikimini önler.
TEKNİK DETAYLAR :
PH(%1) :
9-11
Dozaj :
1-2 g/1 kg kuru çamaşır (40°C)
Ambalaj :
10 kg PE bidon
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Her türlü ağır kan ve kir lekelerine yönelik formüle edilmiştir. Bileşimindeki aktif oksijen sayesinde sorunsuz ağartma ve leke çıkartma sağlar
Çamaşır ve Oda Parfümü
Kirli yüzeylere çok iyi nüfuz ederek her türlü yağ kalıntısını emülsiye eder. Çözünen kirlerin yüzeye tekrar yapışmasını önler. Su sertliğinden kaynaklanan zararlı etkileri yok eder, kireçlenmeye neden olmaz.
Formülasyonunda klor bazlı ağartıcı içerir. Çamaşırların beyaz, lekesiz ve hijyenik olmasını sağlar. Genel temizlikte dezenfektan amaçlı kullanıldığında maksimum hijyen sağlar.
Özellikle su sertliği yüksek olduğunda ana yıkama maddesi ile birlikte kullanılır. Formülasyonunda kireç ve demir bağlayıcı kompleks yapıcı maddeler içerir.
Formülasyonunda bulunan özel yüzey aktif maddeler sayesinde mükemmel temizlik sağlar. Her tip halı yıkama makinesinde kullanıma uygundur.Gıda sanayi üretim alanlarında, mezbahalarda ve sanayi tipi mutfaklarda, hastanelerde güvenle kullanılır. Mükemmel hijyen ve temizlik sağlar. Çevre sağlığına uygundur, doğada kolayca parçalanır.
Bulaşık makineleri, çay-kahve makineleri ve diğer yüzeylerde oluşmuş kireç birikintilerini en iyi şekilde parçalayarak çözer ve parlatır.
Yağ ve ısının karışmasıyla tencerelerin,tavaların dışında, fırınlarda ve ızgaralarda biriken yoğun kirler için üretilmiştir.
Kullanıldığı ortamlarda hoş ve kalıcı koku bırakır. Çamaşırlarda kullanıldığında yumuşatıcının parfüm etkisini arttırarak kokunun daha kalıcı olmasını sağlar.
Formülasyonundaki maddeler sayesinde zamanla dokulara yerleşmiş olan kireç birikintilerini uzaklaştırarak dokuların eski haline dönmesini sağlar.
Sedefli ve bol köpüklü el temizleme sıvısıdır. Cilt pH’ına göre formüle edilmiştir, cildi yumuşak tutar ve ellerde hoş bir koku bırakır.
Tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılabilen yüksek performanslı bir üründür. 20LT ve 5LT lik ambalajlardadır.