ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
Suyun sertliğinden etkilenmez sert sularda da etkili temizlik elde edilir.
TEKNİK DETAYLAR :
PH(%1) :
5,5-7,5
Dozaj :
Ürün direkt kullanılır.
Ambalaj 10L :
10,1 kg PE bidon
Ambalaj 20L :
20,2 kg PE bidon
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Bulaşık makineleri, çay-kahve makineleri ve diğer yüzeylerde oluşmuş kireç birikintilerini en iyi şekilde parçalayarak çözer ve parlatır.
Güçlü formülü ile endüstriyel mutfaklar ve gıda üretim tesislerinde, gıda ile temas eden her türlü yüzeyler, ekipman ve tezgahların temizliğinde kullanılan yüksek performanslı, inatçı protein ve yağ çözücü bir üründür.
Nilco Meister 2 Boya ve Yağ Çözücü 750 ML
Özellikle su sertliği yüksek olduğunda ana yıkama maddesi ile birlikte kullanılır. Formülasyonunda kireç ve demir bağlayıcı kompleks yapıcı maddeler içerir.
Tekstil, taş, plastik v.b her tür sert ve yumuşak yüzeyde meydana gelen pas lekelerinin çıkarılmasında etkilidir. Doğal, sentetik ve karışım elyaflı her türlü tekstilde güvenle kullanılır.
Deterjanın daha etkili çalışmasını sağlayarak yıkanan malzemelerde deterjan kalıntısı kalmasını önler, lekesiz, kuru ve parlak olmalarını sağlar.
Otomatik çamaşır makineleri için özel olarak formüle edilmişftir. Beyaz ve renkli çamaşırların yıkanmasında kullanılır. Kir ve su şartlarına göre gerektiğinde ağartıcı nilco Oxy veya nilco Clor yıkama programına ilave edilir. Ağır yağ ve kirli çamaşırlarda nilco Heavy veya nilco Sol kullanılması önerilir.
Her türlü su şartlarında ve sıcaklıkta mükemmel sonuç veren, farklı aktif maddelerden meydana gelen yüksek performanslı üründür. Nötr pH değerine göre formüle edilmiştir.
Formülasyonundaki aktif maddeler, ağartıcılar ve enzim yardımı ile yağ, protein ve nişasta bazlı yoğun kirlere karşı mükemmel temizlik sağlar. TAED katkılı olduğundan düşük sıcaklıklarda bile etkilidir ve enerji tasarrufu sağlar.
Çok lekeli ve kirli kaplardaki çay, kahve ve meyve gibi inatçı lekeler ile nişastalı kalıntıları mükemmel temizler. İçerdiği klor sayesinde hijyen sağlar.
Aktif oksijen bazlı ağartıcı ve yardımcı yıkama maddesidir. Hidrojen peroksit, peroksit stabilizatörü ve noniyonik aktif madde içerir. Çamaşırlarda oluşan çay, kahve, şarap, meyve-sebze lekeleri, v.b ağartılabilen lekeleri okside ederek çıkarır. Ana yıkama maddesinin temizlik etkisini de arttırır
Tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılabilen yüksek performanslı bir üründür. 20LT ve 5LT lik ambalajlardadır.