ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
Perdelerin toz tutmasını engelleyerek çabuk kirlenmesini önler. Çamaşırları yumuşatır ve hoş koku verir.
TEKNİK DETAYLAR :
PH(%1) :
2,5-3,5
Dozaj :
1-3 g/1 L su
Ambalaj 5L :
4,9 kg PE Bidon (4×5 L koli)
Ambalaj 20L :
19,5 kg PE Bidon
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Cilalanacak zeminlerdeki aşınmış cilayı söker. Zemine yerleşmiş yağ ve kirleri derinlemesine temizler.
Kullanıldığı ortamlarda hoş ve kalıcı koku bırakır. Çamaşırlarda kullanıldığında yumuşatıcının parfüm etkisini arttırarak kokunun daha kalıcı olmasını sağlar.
Her türlü su şartlarında ve sıcaklıkta mükemmel sonuç veren, farklı aktif maddelerden meydana gelen yüksek performanslı üründür. Nötr pH değerine göre formüle edilmiştir.
Nilco Meister 1 Pas Sökücü 750 ML
Paslanmaz Çelik Yüzey Parlatıcı
Otomatik çamaşır makineleri için özel olarak formüle edilmişftir. Beyaz ve renkli çamaşırların yıkanmasında kullanılır. Kir ve su şartlarına göre gerektiğinde ağartıcı nilco Oxy veya nilco Clor yıkama programına ilave edilir. Ağır yağ ve kirli çamaşırlarda nilco Heavy veya nilco Sol kullanılması önerilir.
Formülasyonundaki maddeler sayesinde zamanla dokulara yerleşmiş olan kireç birikintilerini uzaklaştırarak dokuların eski haline dönmesini sağlar.
Formülasyonunda bulunan özel yüzey aktif maddeler sayesinde mükemmel temizlik sağlar. Her tip halı yıkama makinesinde kullanıma uygundur.Gıda sanayi üretim alanlarında, mezbahalarda ve sanayi tipi mutfaklarda, hastanelerde güvenle kullanılır. Mükemmel hijyen ve temizlik sağlar. Çevre sağlığına uygundur, doğada kolayca parçalanır.
Endüstriyel Tip Çok Amaçlı Temizlik Maddesi
Formülasyonunda klor bazlı ağartıcı içerir. Çamaşırların beyaz, lekesiz ve hijyenik olmasını sağlar. Genel temizlikte dezenfektan amaçlı kullanıldığında maksimum hijyen sağlar.
Deterjanın daha etkili çalışmasını sağlayarak yıkanan malzemelerde deterjan kalıntısı kalmasını önler, lekesiz, kuru ve parlak olmalarını sağlar.
Her türlü ağır kan ve kir lekelerine yönelik formüle edilmiştir. Bileşimindeki aktif oksijen sayesinde sorunsuz ağartma ve leke çıkartma sağlar