Formülasyonunda noniyonik aktif maddeler, köpük ayarlayıcılar, korozyon inhibitörü, kompleks yapıcılar, optik beyazlatıcılar, kirin tekrar yüzeye çökmesini önleyici maddeler, oksijen bazlı ağartıcılar, enzim ve parfüm içerir. TAED katkılı formülü sayesinde düşük sıcaklıklarda bile etkin temizlik sağlar.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
İçeriğindeki aktif maddeler ve ağartıcılar yardımı ile yağ, protein ve nişasta bazlı yoğun kirlere karşı mükemmel temizlik sağlar. Her türlü su şartlarında kullanıma uygundur. Çamaşırları sertleştirmez ve yıpratmaz. İçerdiği aktif maddeler doğada biyolojik olarak parçalanabilir.
TEKNİK DETAYLAR :
PH(%1) :
10-11
Dozaj :
10-20 g/1 kg kuru çamaşır (0-20 dH su sertliği için)
Ambalaj :
20 kg PE Torba
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Fakir Makine Halı Şampuanı 1 L
Formülasyonunda klor bazlı ağartıcı içerir. Çamaşırların beyaz, lekesiz ve hijyenik olmasını sağlar. Genel temizlikte dezenfektan amaçlı kullanıldığında maksimum hijyen sağlar.
Aktif oksijen bazlı ağartıcı ve yardımcı yıkama maddesidir. Hidrojen peroksit, peroksit stabilizatörü ve noniyonik aktif madde içerir. Çamaşırlarda oluşan çay, kahve, şarap, meyve-sebze lekeleri, v.b ağartılabilen lekeleri okside ederek çıkarır. Ana yıkama maddesinin temizlik etkisini de arttırır
Fabrika, hastane, restoran, otel müşteri ve çalışanların el temizliğini sağlar. Handy Foam köpük sabun, formülasyonunda bulunan yüksek yüzey aktif içeriği ile elinizi kirden arındırır. Hazır köpük olduğundan kullanımı kolay ve pratiktir.
Otomatik çamaşır makineleri için özel olarak formüle edilmişftir. Beyaz ve renkli çamaşırların yıkanmasında kullanılır. Kir ve su şartlarına göre gerektiğinde ağartıcı nilco Oxy veya nilco Clor yıkama programına ilave edilir. Ağır yağ ve kirli çamaşırlarda nilco Heavy veya nilco Sol kullanılması önerilir.
Çamaşırların, özellikle kuvvetli alkali ürünlerle yıkandıktan ve normal durulama yapıldıktan sonra, tam durulanmayı sağlamak için kullanılan asidik bir üründür. Yumuşatıcı
ile birlikte de kullanılabilir.
Sedefli ve bol köpüklü el temizleme sıvısıdır. Cilt pH’ına göre formüle edilmiştir, cildi yumuşak tutar ve ellerde hoş bir koku bırakır.
Bulaşık makineleri, çay-kahve makineleri ve diğer yüzeylerde oluşmuş kireç birikintilerini en iyi şekilde parçalayarak çözer ve parlatır.
Her türlü ağır kan ve kir lekelerine yönelik formüle edilmiştir. Bileşimindeki aktif oksijen sayesinde sorunsuz ağartma ve leke çıkartma sağlar
Nilco Meister 2 Boya ve Yağ Çözücü 750 ML
Formülasyonunda anyonik aktif maddeler, cilt yağlandırıcı özel noniyonikler köpük arttırıcı özel aktif maddeler ile parfüm içerir. Özel formülü ile cildi kurutmadan temizler ve ihtiyacı olan nemi sağlar, pH değeri cilt ile uyumludur.
Çok lekeli ve kirli kaplardaki çay, kahve ve meyve gibi inatçı lekeler ile nişastalı kalıntıları mükemmel temizler. İçerdiği klor sayesinde hijyen sağlar.