ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
İçerdiği aktif maddeler doğada biyolojik olarak parçalanabilir.
TEKNİK DETAYLAR :
PH(%1) :
11-13
Dozaj :
5-15 g/1 kg kuru çamaşır
Ambalaj :
10 kg PE Torba
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Fakir Makine Halı Şampuanı 1 L
Sedefli ve bol köpüklü el temizleme sıvısıdır. Cilt pH’ına göre formüle edilmiştir, cildi yumuşak tutar ve ellerde hoş bir koku bırakır.
Özel formülü sayesinde sürekli yıkama ve çalkalama sonucu çamaşır dokularının yıpranmasını önler. Statik elektriklenmeyi önlediğinden ütüde kolaylık sağlar.
Deterjanın daha etkili çalışmasını sağlayarak yıkanan malzemelerde deterjan kalıntısı kalmasını önler, lekesiz, kuru ve parlak olmalarını sağlar.
Paslanmaz Çelik Yüzey Parlatıcı
Sıvı dozaj sistemleri ile kullanılmak üzere konsantre sıvı çamaşır yıkama maddesidir. Formülasyonunda kompleks yapıcılar, korozyon önleyici maddeler, yağ çözücü alkaliler ve yüzey aktif maddeler içerir. Beyaz ve renkli, Pamuklu ve sentetik / pamuklu karışım elyaf için uygundur.
Sıvı dozaj sistemleri ile kullanılmak üzere geliştirilmiş, konsantre sıvı çamaşır yıkama maddesidir. Formülündeki yüzey aktif maddeler, sabun,iyon tutucu madde, optik parlatıcı, enzim, koruyucu ve parfüm suda tamamen çözünerek lekesiz temizlik sağlar.
Formülasyonunda anyonik aktif maddeler, cilt yağlandırıcı özel noniyonikler köpük arttırıcı özel aktif maddeler ile parfüm içerir. Bol köpüklü formülü ile saçları en etkin şekilde temizler,parlak ve canlı görünmesini sağlar.
Çamaşırların, özellikle kuvvetli alkali ürünlerle yıkandıktan ve normal durulama yapıldıktan sonra, tam durulanmayı sağlamak için kullanılan asidik bir üründür. Yumuşatıcı
ile birlikte de kullanılabilir.
Fabrika, hastane, restoran, otel müşteri ve çalışanların el temizliğini sağlar. Handy Foam köpük sabun, formülasyonunda bulunan yüksek yüzey aktif içeriği ile elinizi kirden arındırır. Hazır köpük olduğundan kullanımı kolay ve pratiktir.
Nilco Meister 1 Pas Sökücü 750 ML
Formülasyonunda anyonik aktif maddeler, cilt yağlandırıcı özel noniyonikler köpük arttırıcı özel aktif maddeler ile parfüm içerir. Özel formülü ile cildi kurutmadan temizler ve ihtiyacı olan nemi sağlar, pH değeri cilt ile uyumludur.